Om Sieglinde M Wiking

Jag som driver Sieglindes Magazine heter Sieglinde M. Wiking och tillhanderhåller en rad olika alternativa behandlingsmetoder. Jag har redan som ung varit intresserad av örtmedicin och efter avslutade ekonomistudier med inriktning utrikeshandel i Budapest började jag min yrkeskarriär med marknadsföring och försäljning av torkade medicinalörter och eteriska oljor.

Det som är speciellt viktigt i min verksamhet är helhetssynen på människan, det vill säga enheten av kroppen och själen. Mina händer som massör ska utöver kroppsvävnadernas fysiska förändringar även känna blockeringarna i kroppens energiflöde. Ett fritt energiflöde är förutsättningen för god hälsa och välbefinnande. Det gäller även våra miljöer som vi vistas i dagligen. För att undvika stagnation och säkra min personliga utveckling har jag som mål att absolvera minst en ny kurs/år. På så vis hämta jag nya energier och inspiration.

Förutom mina självstudier i naturläkemedel och regelbundna kurser i medial utveckling har jag gått följande utbildningar:

2005 Trikologi I
2006 Trikologi II
2007 Grundkurs Ayurveda
2008 Massageterapeututb. , certifiering
2009 Energimassage
2010 Kinesiologi – en muskeltestmetod
2011 Ultraljudsbehandlingar
2012 Regndroppsteknik
2013 Bindvävsmassage

Jag är sedan 2009 medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och ansluten till Friskvårdskuponger.

Jag är återförsäljare för produkter från:

  • Helhetshälsa
  • Scandinavian Hemp
  • Sanpharm

Första besöket hos mig inleds alltid med ett personligt samtal och en hälsodeklaration. Det är viktigt för mig att veta vilka egna mål och förväntningarna kunden har. Jag anpassar alltid behandlingarna och rådgivning utifrån kundens behov. Vi är alla unika varelser och kräver olika behandlingar.