Regndroppstekniken

Regndroppsterapi är en underbart välgörande och avslappnande behandling med eteriska oljor från Young Living av högsta kvalité.

 

Vad är regndroppsterapi?

Regndroppsterapi består av en rad eteriska oljor som har höga antibakteriella egenskaper. Kombinationen av dessa oljor ger synergieffekter som angriper toxiska ämnen och bakterier som finns mellan ryggraden och musklerna.

Behandlingen är kraftfull men samtidigt skonsam. Regndroppsterapi integrerar Vita Flex och lätt massage med nio rena terapeutiska eteriska oljor. Oljorna ”droppas” som regn ca 20-30 cm ovanför ryggraden och arbetas in med olika tekniker som fjäderliknande strykningar, Vita Flex, fingersågningar med mera utmed ryggraden upp till nacken.

Regndroppsterapi baseras på idén, numera utvecklad genom ett antal vetenskapliga studier, att många typer av skolios och andra ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Dessa patologiska besvär orsakar inflammation vilket i sin tur gör att ryggraden förvrids och vanställs.

Hur fungerar Regndroppsterapi?

Varje enskild eterisk olja har sina specifika terapeutiska egenskaper som tillsammans med de andra oljorna hjälper till att återställa balans i kroppen. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv- och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt där alla nerver utgår ifrån, eller ansluter till, och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen. En Regndroppsterapi behandling är djupt avslappnande samtidigt som den är renande. Doften av oljorna påverkar även sinnet och känslorna. Oljorna är kraftgivande gåvor från växtriket som verkar återställande på kropp, själ och sinne.